Zpět do obchodu

Registrace

Zažijte autentickou Indii s Valijah - Máslové kuře

4 200 Kč

Zažijte autentickou Indii s Valijah - Máslové kuře

Detailní popis produktu

Neohodnoceno

Lektor: Valijah (Klásová) Rashídová

Co budeme vařit: 

  • Cizrnové falafel + tamarindové chutney
  • Kari máslové kuře s indickými plackami čapátí
  • Indický dall s plackami čapátí (jemně pikantní dall ze žluté a červené čočky ochucený turmerikem a asafoetidou)
  • Rýžový pudink kheer s indickým mangem

Co vás naučíme:

  • jak udělat kořeněný základ "tarka"
  • základní pravidla přípravy kari (klasický způsob vaření)
  • jak zachránit kari, když se zrovna nepovede
  • vařit s pravým indickým ghí
  • jak poznat a správně uvařit pravou basmati rýži
  • jakou základní "startovací" sadu koření je dobré doma mít
  • správný způsob opékání indických placek
  • a další tipy a triky pro vaření v domácích podmínkách

(foto Zdeňka Hanáková)

Co je v ceně kurzu:

  • vychlazený welcome drink a malé občerstvení
  • konzumace nápojů zdarma (domácí limonády, čaj, výběrová káva, kvalitní rozlévané víno)
  • kvalitní a čerstvé suroviny v BIO kvalitě pro přípravu menu
  • zapůjčení zástěry, pracovní pomůcky a následný úklid
  • plnohodnotné receptury
  • certifikát o absolvování kurzu
  • naše prostory jsou plně klimatizovány
  • všichni lektoři vedou kurzy v českém jazyce (pokud není požadavek na cizí jazyk)
  • max. 12 účastníků

Pro koho je kurz určen:

začátečník - středně pokročilý - pokročilý

Začátek: v 18.00 hod., čas. náročnost: 3,5 - 4 hod.

Lektor: Valijah (Klásová) Rashídová

Co budeme vařit: 

  • Cizrnové falafel + tamarindové chutney
  • Kari máslové kuře s indickými plackami čapátí
  • Indický dall s plackami čapátí (jemně pikantní dall ze žluté a červené čočky ochucený turmerikem a asafoetidou)
  • Rýžový pudink kheer s indickým mangem

Co vás naučíme:

  • jak udělat kořeněný základ "tarka"
  • základní pravidla přípravy kari (klasický způsob vaření)
  • jak zachránit kari, když se zrovna nepovede
  • vařit s pravým indickým ghí
  • jak poznat a správně uvařit pravou basmati rýži
  • jakou základní "startovací" sadu koření je dobré doma mít
  • správný způsob opékání indických placek
  • a další tipy a triky pro vaření v domácích podmínkách

(foto Zdeňka Hanáková)

Co je v ceně kurzu:

  • vychlazený welcome drink a malé občerstvení
  • konzumace nápojů zdarma (domácí limonády, čaj, výběrová káva, kvalitní rozlévané víno)
  • kvalitní a čerstvé suroviny v BIO kvalitě pro přípravu menu
  • zapůjčení zástěry, pracovní pomůcky a následný úklid
  • plnohodnotné receptury
  • certifikát o absolvování kurzu
  • naše prostory jsou plně klimatizovány
  • všichni lektoři vedou kurzy v českém jazyce (pokud není požadavek na cizí jazyk)
  • max. 12 účastníků

Pro koho je kurz určen:

začátečník - středně pokročilý - pokročilý

Začátek: v 18.00 hod., čas. náročnost: 3,5 - 4 hod.

Kategorie: Indická kuchyně
Dostupnost: Skladem
4 200 Kč
Zpět do obchodu