Zpět do obchodu

Registrace

Zažijte autentickou Indii s Valijah - Máslové kuře

4 200 Kč

Zažijte autentickou Indii s Valijah - Máslové kuře

Detailní popis produktu

Neohodnoceno

Lektor: Valijah (Klásová) Rashídová

Co budeme vařit: 

  • Cizrnové falafel + tamarindové chutney
  • Kari máslové kuře s indickými plackami čapátí
  • Indický dall s plackami čapátí (jemně pikantní dall ze žluté a červené čočky ochucený turmerikem a asafoetidou)
  • Rýžový pudink kheer s indickým mangem

Co vás naučíme:

  • jak udělat kořeněný základ "tarka"
  • základní pravidla přípravy kari (klasický způsob vaření)
  • jak zachránit kari, když se zrovna nepovede
  • vařit s pravým indickým ghí
  • jak poznat a správně uvařit pravou basmati rýži
  • jakou základní "startovací" sadu koření je dobré doma mít
  • správný způsob opékání indických placek
  • a další tipy a triky pro vaření v domácích podmínkách

(foto Zdeňka Hanáková)

Co je v ceně kurzu:

  • vychlazený welcome drink a malé občerstvení
  • konzumace nápojů zdarma (domácí limonády, čaj, výběrová káva, kvalitní rozlévané víno)
  • kvalitní a čerstvé suroviny v BIO kvalitě pro přípravu menu
  • zapůjčení zástěry, pracovní pomůcky a následný úklid
  • plnohodnotné receptury
  • certifikát o absolvování kurzu
  • naše prostory jsou plně klimatizovány
  • všichni lektoři vedou kurzy v českém jazyce (pokud není požadavek na cizí jazyk)
  • max. 12 účastníků

Pro koho je kurz určen:

začátečník - středně pokročilý - pokročilý

Začátek: v 18.00 hod., čas. náročnost: 3,5 - 4 hod.

Lektor: Valijah (Klásová) Rashídová

Co budeme vařit: 

  • Cizrnové falafel + tamarindové chutney
  • Kari máslové kuře s indickými plackami čapátí
  • Indický dall s plackami čapátí (jemně pikantní dall ze žluté a červené čočky ochucený turmerikem a asafoetidou)
  • Rýžový pudink kheer s indickým mangem

Co vás naučíme:

  • jak udělat kořeněný základ "tarka"
  • základní pravidla přípravy kari (klasický způsob vaření)
  • jak zachránit kari, když se zrovna nepovede
  • vařit s pravým indickým ghí
  • jak poznat a správně uvařit pravou basmati rýži
  • jakou základní "startovací" sadu koření je dobré doma mít
  • správný způsob opékání indických placek
  • a další tipy a triky pro vaření v domácích podmínkách

(foto Zdeňka Hanáková)

Co je v ceně kurzu:

  • vychlazený welcome drink a malé občerstvení
  • konzumace nápojů zdarma (domácí limonády, čaj, výběrová káva, kvalitní rozlévané víno)
  • kvalitní a čerstvé suroviny v BIO kvalitě pro přípravu menu
  • zapůjčení zástěry, pracovní pomůcky a následný úklid
  • plnohodnotné receptury
  • certifikát o absolvování kurzu
  • naše prostory jsou plně klimatizovány
  • všichni lektoři vedou kurzy v českém jazyce (pokud není požadavek na cizí jazyk)
  • max. 12 účastníků

Pro koho je kurz určen:

začátečník - středně pokročilý - pokročilý

Začátek: v 18.00 hod., čas. náročnost: 3,5 - 4 hod.

Kategorie: Indická kuchyně
Dostupnost: Skladem
4 200 Kč
Zpět do obchodu

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení