Lektor: Jan Hajný
Co budeme vařit:
- Hosomaki sushi
- Uramaki sushi
- Futomaki sushi
- Nigiri sushi
- domácí zázvor a rozvar
Co vás naučíme:
- připravit a ochutit sushi rýži
- jak správně zamotat sushi rolky
- naaranžovat Nigiri s různými druhy ryb
- kombinovat různé druhy surovin
- používat asijská ochucovadla
- další tipy a triky profesionálů v japonské kuchyni
Co je v ceně kurzu:
- vychlazený welcome drink a malé občerstvení
- konzumace nápojů zdarma (domácí limonády, čaj, výběrová káva, kvalitní rozlévané víno)
- kvalitní a čerstvé suroviny v BIO kvalitě pro přípravu menu
- zapůjčení zástěry, pracovní pomůcky a následný úklid
- plnohodnotné receptury
- certifikát o absolvování kurzu
- naše prostory jsou plně klimatizovány
- všichni lektoři vedou kurzy v českém jazyce (pokud není požadavek na cizí jazyk)
- max. 12 účastníků
Pro koho je kurz určen:
začátečník - středně pokročilý - pokročilý
Začátek: v 18.00 hod., čas. náročnost: 3,5 - 4 hod.