Lektor: Jan Hajný
Co budeme vařit:
- paštiky z drůbežích jater
- jemná srnčí paštika s brusinkovým želé
- foie gras
- hrubozrnná paštika z jelena pečená v těstě
Co je v ceně kurzu:
- vychlazený welcome drink a malé občerstvení
- konzumace nápojů zdarma (domácí limonády, čaj, výběrová káva, kvalitní rozlévané víno)
- kvalitní a čerstvé suroviny v BIO kvalitě pro přípravu menu
- zapůjčení zástěry, pracovní pomůcky a následný úklid
- plnohodnotné receptury
- certifikát o absolvování kurzu
- naše prostory jsou plně klimatizovány
- všichni lektoři vedou kurzy v českém jazyce (pokud není požadavek na cizí jazyk)
- max. 12 účastníků
Pro koho je kurz určen:
začátečník - středně pokročilý - pokročilý
Začátek: v 18.00 hod., čas. náročnost: 3,5 - 4 hod.