Steaky

... nové menu

Lektor: Tomáš Levý

Co budeme vařit:

  • steak ze svíčkové vs. striploin vs. hanger
  • steak z vepřového karé vs. panenka
  • steak z lososa
  • lehce kořeněný tatarák
  • gremolata
  • zeleninová salsa
  • zauzená bramborová kaše

Co vás naučíme:

  • jaké maso koupit a proč je správný výběr tak důležitý?
  • základy zpracování masa
  • charakteristika a techniky grilování
  • teploty úprav steaků

Co je v ceně kurzu:

  • vychlazený welcome drink a malé občerstvení
  • ochutnávka pralinek
  • konzumace nápojů zdarma (domácí limonády, čaj, výběrová káva, kvalitní rozlévané víno)
  • kvalitní a čerstvé suroviny v BIO kvalitě pro přípravu menu
  • zapůjčení zástěry, pracovní pomůcky a následný úklid
  • plnohodnotné receptury
  • certifikát o absolvování kurzu
  • naše prostory jsou plně klimatizovány
  • všichni lektoři vedou kurzy v českém jazyce (pokud není požadavek na cizí jazyk)
  • max. 12 účastníků

Pro koho je kurz určen:

začátečník - středně pokročilý - pokročilý

Začátek: v 18.00 hod., čas. náročnost: 3,5 - 4 hod.



Zvolte si variantu:

4 400,00 Kč
Please select variants first