Současná česká kuchyně

NÁŠ TIP

Lektor: Pavel Švestka

Co budeme vařit:

  • Kachní jatýrka s libečkem, pop corn v sádle
  • Kulajda z lišek s pošírovaným vajíčkem, restovanými bramborami a koprovým olejem
  • Vepřová kotleta s morkovými knedlíčky, pyré z restovaného hlávkového zelí, morková omáčka
  • Trhané dukátové buchtičky , vanilková espuma s texturou malin

Co vás naučíme:

  • jak ze všedních surovin vykouzlit jídlo, které zaujme nejednoho gurmána
  • ukážeme si, kolik možných textur lze vytvořit z jedné suroviny (např. u mrkve: mrkvové pyré, mrkvové chipsy, gel, želé, prach, fermentace)

Co je v ceně kurzu:

  • vychlazený welcome drink a malé občerstvení
  • konzumace nápojů zdarma (domácí limonády, čaj, výběrová káva, kvalitní rozlévané víno)
  • kvalitní a čerstvé suroviny v BIO kvalitě pro přípravu menu
  • zapůjčení zástěry, pracovní pomůcky a následný úklid
  • plnohodnotné receptury
  • certifikát o absolvování kurzu
  • naše prostory jsou plně klimatizovány
  • všichni lektoři vedou kurzy v českém jazyce (pokud není požadavek na cizí jazyk)
  • max. 12 účastníků

Pro koho je kurz určen:

začátečník - středně pokročilý - pokročilý

Začátek: v 18.00 hod., čas. náročnost: 3,5 - 4 hod.


Zvolte si variantu:

3 600,00 Kč
Please select variants first