Ryby a mořské plody

Lektor: Lukáš Jeništa

Co budeme vařit:

  • slávky na bílém víně s domácí bagetkou
  • polévka s krevetami, citrónovou trávou a zázvorem galangal
  • filátka z mořského vlka s bramborovo-tomatovým pyré
  • Kambala/ platýz s rýžovými kuličkami a bylinkovým dipem

Co vás naučíme:

  • rozpoznávat různé druhy mušlí
  • úprava krevet
  • filetovat ryby
  • další tipy a triky využitelné v domácích podmínkách

Co je v ceně kurzu:

  • vychlazený welcome drink a malé občerstvení
  • konzumace nápojů zdarma (domácí limonády, čaj, výběrová káva, kvalitní rozlévané víno)
  • kvalitní a čerstvé suroviny v BIO kvalitě pro přípravu menu
  • zapůjčení zástěry, pracovní pomůcky a následný úklid
  • plnohodnotné receptury
  • certifikát o absolvování kurzu
  • naše prostory jsou plně klimatizovány
  • všichni lektoři vedou kurzy v českém jazyce (pokud není požadavek na cizí jazyk)
  • max. 12 účastníků

Pro koho je kurz určen:

začátečník - středně pokročilý - pokročilý

Začátek: v 18.00 hod., čas. náročnost: 3,5 - 4 hod.



Zvolte si variantu:

4 000,00 Kč
Please select variants first