Lektor: Lukáš Jeništa
Co budeme vařit:
- slávky na bílém víně s domácí bagetkou
- polévka s krevetami, citrónovou trávou a zázvorem galangal
- filátka z mořského vlka s bramborovo-tomatovým pyré
- Kambala/ platýz s rýžovými kuličkami a bylinkovým dipem
Co vás naučíme:
- rozpoznávat různé druhy mušlí
- úprava krevet
- filetovat ryby
- další tipy a triky využitelné v domácích podmínkách
Co je v ceně kurzu:
- vychlazený welcome drink a malé občerstvení
- konzumace nápojů zdarma (domácí limonády, čaj, výběrová káva, kvalitní rozlévané víno)
- kvalitní a čerstvé suroviny v BIO kvalitě pro přípravu menu
- zapůjčení zástěry, pracovní pomůcky a následný úklid
- plnohodnotné receptury
- certifikát o absolvování kurzu
- naše prostory jsou plně klimatizovány
- všichni lektoři vedou kurzy v českém jazyce (pokud není požadavek na cizí jazyk)
- max. 12 účastníků
Pro koho je kurz určen:
začátečník - středně pokročilý - pokročilý
Začátek: v 18.00 hod., čas. náročnost: 3,5 - 4 hod.