Odpalované těsto 3x jinak

Lektor: Kateřina Rybářová

Co budeme péct:

  • Paris Brest
  • kakaové Craquelin
  • prvorepublikový věneček
  • lískooříškový krém, základní cukrářský krém patissiére (žloutkový krém), smetanovo-vanilkový krém
  • 100% praliné pasta
  • kakaové odpalované těsto

Co vás naučíme:

  • jak správně odpálit těsto
  • správný druh a poměr surovin, způsob a doba pečení
  • jak vyrobit cukrovou krustu
  • jak na fondánovou polevu
  • jak správně vyšlehat smetanu
  • jak pracovat s cukrářským sáčkem a zdobící špičkou
  • tipy a triky francouzských cukrářů přenesené do domácích podmínek


Začátek: v 18.00 hod., čas. náročnost: 3,5 - 4 hod., max. 12 účastníků

Zvolte si variantu:

3 500,00 Kč
Please select variants first