Odpalované těsto 3x jinak

Lektor: Kateřina Rybářová

Co budeme péct:

  • Paris Brest
  • kakaové Craquelin
  • prvorepublikový věneček
  • lískooříškový krém, základní cukrářský krém patissiére (žloutkový krém), smetanovo-vanilkový krém
  • 100% praliné pasta
  • kakaové odpalované těsto

Co vás naučíme:

  • jak správně odpálit těsto
  • správný druh a poměr surovin, způsob a doba pečení
  • jak vyrobit cukrovou krustu
  • jak na fondánovou polevu
  • jak správně vyšlehat smetanu
  • jak pracovat s cukrářským sáčkem a zdobící špičkou
  • tipy a triky francouzských cukrářů přenesené do domácích podmínek

Co je v ceně kurzu:

  • vychlazený welcome drink a malé občerstvení
  • konzumace nápojů zdarma (domácí limonády, čaj, výběrová káva, kvalitní rozlévané víno)
  • kvalitní a čerstvé suroviny v BIO kvalitě pro přípravu menu
  • zapůjčení zástěry, pracovní pomůcky a následný úklid
  • plnohodnotné receptury
  • certifikát o absolvování kurzu
  • naše prostory jsou plně klimatizovány
  • všichni lektoři vedou kurzy v českém jazyce (pokud není požadavek na cizí jazyk)
  • max. 12 účastníků

Pro koho je kurz určen:

začátečník - středně pokročilý - pokročilý

Začátek: v 18.00 hod., čas. náročnost: 3,5 - 4 hod.



Zvolte si variantu:

3 500,00 Kč
Please select variants first