Losos - speciál

Lektor: Jan Hajný

Co budeme vařit:

  • Gravlax
  • Lososový krém
  • Tataráček na salátovém lůžku
  • Carpaccio
  • Steak s batátovým pyré

Co se naučíte:

  • filetace ryby
  • vykostění
  • porcování 
  • filírování
  • foodstyling

Co je v ceně kurzu:

  • vychlazený welcome drink a malé občerstvení
  • konzumace nápojů zdarma (domácí limonády, čaj, výběrová káva, kvalitní rozlévané víno)
  • kvalitní a čerstvé suroviny v BIO kvalitě pro přípravu menu
  • zapůjčení zástěry, pracovní pomůcky a následný úklid
  • plnohodnotné receptury
  • certifikát o absolvování kurzu
  • naše prostory jsou plně klimatizovány
  • všichni lektoři vedou kurzy v českém jazyce (pokud není požadavek na cizí jazyk)
  • max. 12 účastníků

Pro koho je kurz určen:

začátečník - středně pokročilý - pokročilý

Začátek: v 18.00 hod., čas. náročnost: 3,5 - 4 hod.


Zvolte si variantu:

4 000,00 Kč
Please select variants first