Itálie a čerstvé domácí těstoviny

Lektor: Lukáš Jeništa

Co budeme vařit:

  • Tuňákový tatarák s focacciou
  • Tomatový krém se parmezánovým chipsem
  • Spagetti s krevetami a bazalkovo-tomatovým pestem
  • Citrusová pěna z mascarpone s omáčkou

Co vás naučíme:

  • výrobu pravých italských těstovin
  • výrobu italského pečiva
  • redukovat omáčky
  • čistění, loupání a úprava krevet
  • zpracování a uchování bylinek a pesta
  • tipy a triky italských kuchařů a mnoho dalšího

Co je v ceně kurzu:

  • vychlazený welcome drink a malé občerstvení
  • konzumace nápojů zdarma (domácí limonády, čaj, výběrová káva, kvalitní rozlévané víno)
  • kvalitní a čerstvé suroviny v BIO kvalitě pro přípravu menu
  • zapůjčení zástěry, pracovní pomůcky a následný úklid
  • plnohodnotné receptury
  • certifikát o absolvování kurzu
  • naše prostory jsou plně klimatizovány
  • všichni lektoři vedou kurzy v českém jazyce (pokud není požadavek na cizí jazyk)
  • max. 12 účastníků

Pro koho je kurz určen:

začátečník - středně pokročilý - pokročilý

Začátek: v 18.00 hod., čas. náročnost: 3,5 - 4 hod.


Zvolte si variantu:

3 600,00 Kč
Please select variants first