Lektor: José Miranda
Co budeme vařit:
- italská veluttata (italská polévka se sezónní zeleninou)
- černé krémové rizoto s krevetami, cherry rajčátky a mátovým pestem
- pomalu pečené vepřové s mrkvovým pyré
- ovocný štrúdl s vanilkovou zmrzlinou
Co je v ceně kurzu:
- vychlazený welcome drink a malé občerstvení
- konzumace nápojů zdarma (domácí limonády, čaj, výběrová káva, kvalitní rozlévané víno)
- kvalitní a čerstvé suroviny v BIO kvalitě pro přípravu menu
- zapůjčení zástěry, pracovní pomůcky a následný úklid
- plnohodnotné receptury
- certifikát o absolvování kurzu
- naše prostory jsou plně klimatizovány
- všichni lektoři vedou kurzy v českém jazyce (pokud není požadavek na cizí jazyk)
- max. 12 účastníků
Pro koho je kurz určen:
začátečník - středně pokročilý - pokročilý
Začátek: v 18.00 hod., čas. náročnost: 3,5 - 4 hod.