Francouzské eclairs

Novinka

Lektor: Kateřina Rybářová

Co budeme péct:

  • odpalované těsto na eclairs
  • krémy: základní cukrářský krém patissiére (žloutkový krém), čokoládový krém, smetanovo-vanilkový krém, mascarpone krém s malinami
  • polevy: malinová, karamelová, čokoládová ganache

Co vás naučíme:

  • jak správně odpálit hmotu na eclairs 
  • správný druh a poměr surovin, způsob a doba pečení
  • pracovat s karamelem
  • jak správně vyšlehat smetanu
  • jak pracovat s cukrářským sáčkem a zdobící špičkou
  • různé druhy krémů a polev
  • tipy a triky francouzských cukrářů přenesené do domácích podmínek


Začátek: v 18.00 hod., čas. náročnost: 3,5 - 4 hod., max. 12 účastníků

Zvolte si variantu:

3 500,00 Kč
Please select variants first