Francouzské Éclairs

Novinka

Lektor: Kateřina Rybářová

Co budeme péct:

  • odpalované těsto na éclairs
  • krémy: základní cukrářský krém patissiére (žloutkový krém), smetanovo-vanilkový krém, mascarpone krém s malinami
  • polevy: malinová, karamelová, čokoládová ganache

Co vás naučíme:

  • jak správně odpálit hmotu na eclairs 
  • správný druh a poměr surovin, způsob a doba pečení
  • pracovat s karamelem
  • jak správně vyšlehat smetanu
  • jak pracovat s cukrářským sáčkem a zdobící špičkou
  • různé druhy krémů a polev
  • tipy a triky francouzských cukrářů přenesené do domácích podmínek
  • kde nakoupit cukrářské potřeby a suroviny

Co je v ceně kurzu:

  • vychlazený welcome drink a malé občerstvení
  • konzumace nápojů zdarma (domácí limonády, čaj, výběrová káva, kvalitní rozlévané víno)
  • kvalitní a čerstvé suroviny v BIO kvalitě pro přípravu menu
  • zapůjčení zástěry, pracovní pomůcky a následný úklid
  • plnohodnotné receptury
  • certifikát o absolvování kurzu
  • naše prostory jsou plně klimatizovány
  • všichni lektoři vedou kurzy v českém jazyce (pokud není požadavek na cizí jazyk)
  • max. 12 účastníků

Pro koho je kurz určen:

začátečník - středně pokročilý - pokročilý

Začátek: v 18.00 hod., čas. náročnost: 3,5 - 4 hod.



Zvolte si variantu:

3 500,00 Kč
Please select variants first