Francouzská kuchyně

Lektor: Lukáš Jeništa

Co budeme vařit:

  • mini Quische s různými náplněmi
  • pravá francouzská cibulová polévka s máslovými krutony
  • Beef Bourguignone s bramborovo-celerovým pyré
  • tradiční Tarte Tatin s karamelem

Co vás naučíme:

  • krájet na jullien, brunoise, batonnet jako profesionál
  • jak udělat správné těsto na slaný koláč
  • různé druhy vývarů, výběr správných surovin a délku jejich přípravy
  • výrobu karamelu
  • a další tipy a triky pro použití v domácích podmínkách

Co je v ceně kurzu:

  • vychlazený welcome drink a malé občerstvení
  • konzumace nápojů zdarma (domácí limonády, čaj, výběrová káva, kvalitní rozlévané víno)
  • kvalitní a čerstvé suroviny v BIO kvalitě pro přípravu menu
  • zapůjčení zástěry, pracovní pomůcky a následný úklid
  • plnohodnotné receptury
  • certifikát o absolvování kurzu
  • naše prostory jsou plně klimatizovány
  • všichni lektoři vedou kurzy v českém jazyce (pokud není požadavek na cizí jazyk)
  • max. 12 účastníků

Pro koho je kurz určen:

začátečník - středně pokročilý - pokročilý

Začátek: v 18.00 hod., čas. náročnost: 3,5 - 4 hod.



Zvolte si variantu:

3 600,00 Kč
Please select variants first