... v naší škole vaření měníme jídlo na zážitek a tou nejlepší ingrediencí je láska k jídlu a nadšení pro práci

LEKTOŘI

Tomáš Levý


Rozhodoval se mezi kariérou profesionálního sportovce a kuchaře. Zvolil druhou možnost a udělal dobře. Tomáš patří mezi legendy české kuchyně - stál u zrodu restaurace La Degustation, pracoval ve vyhlášených restauracích jako Kampapark a Cafe Fara. Svoji práci miluje a nebojí se výzev. Vaření je jeho život.

Lukáš Neckář


Lukáš má 20ti letou praxi jako kuchař a později šéfkuchař. Pracoval v malých bistrech i 5* hotelech. Je majitelem firmy specializující se na sushi. Má bohaté zkušenosti s kurzy vaření a miluje asijskou kuchyni.

Minh Chau Luongová


Minh patří mezi tzv. banánové děti (uvnitř bílí, zvenčí žlutí) narozených v 90. letech. Vystudovala VŠ, pracovala v bance a stejně se vrátila k tomu, co ji naučila její babička - vařit podle tradičních vietnamských receptů.  

Pavel Švestka


Po absolvování SOŠ odešel na zkušenou do světa, konkrétně do londýnských restaurací Skylon a Story či michelinské Seven Park Place. Pavel je mladý talentovaný kuchař, který se v současné době zaměřuje na moderní českou kuchyni. V r. 2014 se stal absolutním vítězem v disciplíně uměleckého vyřezávání z ovoce. 

Kateřina Rybářová


Kateřina je žena mnoha profesí, ale láska k pečení nakonec zvítězila. Má zkušenosti z vlastního cukrářského provozu, s vedením kurzů a je členkou Asociace kuchařů a cukrářů ČR.

Lukáš Jeništa


Lukáš pracuje jako šéfkuchař v nadnárodní společnosti a mezi jeho oblíbené patří středomořská kuchyně. V r. 2015 působil na GCHP - USA Fall Tour jako Global Chef za ČR. Baví ho práce s lidmi a mnohaleté vedení kurzů vaření je jeho koníčkem.

Valijah (Klásová) Rashidová


Valijah se specializuje na indicko-pákistánskou kuchyni, ke které ji přivedl pákistánský partner. Ten se navíc živí dovozem potravin a zásobováním indických restaurací, takže u nich doma bylo kari "na talíři" prostě pořád. Valijah si oblíbila indickou kuchyni natolik, že se rozhodla opustit úspěšnou kariéru v zahraničním korporátu a v r. 2011 otevřela e-shop specializovaný na indicko-pákistánskou kuchyni. Na stejné téma také píše blog a je autorkou dvou úspěšných beletrických kuchařek.

Radek Příhonský


Radek je špička ve svém oboru s 40ti letou praxí v luxusních restauracích a hotelech jako je např. Grand hotel Pupp. Působil rovněž jako osobní kuchař na Ministerstvu zahraničních věcí a reprezentoval českou gastronomii v Jihoafrické republice, Indonésii, Izraeli, Dánsku a Itálii. Na svém kontě má 7 ocenění a zlatých medailí. Ve volném čase se také věnuje vedení kurzů vaření.

Hledáme stejně zapálené kuchaře...