Zpět do obchodu

Registrace

Losos - speciál

4 000 Kč

Losos - speciál

Detailní popis produktu

Neohodnoceno

Lektor: Jan Hajný

Co budeme vařit:

  • Gravlax
  • Lososový krém
  • Tataráček na salátovém lůžku
  • Carpaccio
  • Steak s batátovým pyré

Co se naučíte:

  • filetace ryby
  • vykostění
  • porcování 
  • filírování
  • foodstyling

Co je v ceně kurzu:

  • vychlazený welcome drink a malé občerstvení
  • konzumace nápojů zdarma (domácí limonády, čaj, výběrová káva, kvalitní rozlévané víno)
  • kvalitní a čerstvé suroviny v BIO kvalitě pro přípravu menu
  • zapůjčení zástěry, pracovní pomůcky a následný úklid
  • plnohodnotné receptury
  • certifikát o absolvování kurzu
  • naše prostory jsou plně klimatizovány
  • všichni lektoři vedou kurzy v českém jazyce (pokud není požadavek na cizí jazyk)
  • max. 12 účastníků

Pro koho je kurz určen:

začátečník - středně pokročilý - pokročilý

Začátek: v 18.00 hod., čas. náročnost: 3,5 - 4 hod.

Lektor: Jan Hajný

Co budeme vařit:

  • Gravlax
  • Lososový krém
  • Tataráček na salátovém lůžku
  • Carpaccio
  • Steak s batátovým pyré

Co se naučíte:

  • filetace ryby
  • vykostění
  • porcování 
  • filírování
  • foodstyling

Co je v ceně kurzu:

  • vychlazený welcome drink a malé občerstvení
  • konzumace nápojů zdarma (domácí limonády, čaj, výběrová káva, kvalitní rozlévané víno)
  • kvalitní a čerstvé suroviny v BIO kvalitě pro přípravu menu
  • zapůjčení zástěry, pracovní pomůcky a následný úklid
  • plnohodnotné receptury
  • certifikát o absolvování kurzu
  • naše prostory jsou plně klimatizovány
  • všichni lektoři vedou kurzy v českém jazyce (pokud není požadavek na cizí jazyk)
  • max. 12 účastníků

Pro koho je kurz určen:

začátečník - středně pokročilý - pokročilý

Začátek: v 18.00 hod., čas. náročnost: 3,5 - 4 hod.

Kategorie: Ryby a mořské plody
Dostupnost: Skladem
4 000 Kč
Zpět do obchodu

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení