Zpět do obchodu

Registrace

Lektoři

Marcela Vuong

Marcela Vuong

Marcela je z druhé generace Vietnamců žijících v Čechách. Vystudovala VŠE, ale láska k jídlu ji přivedla na kuchařskou dráhu. Už šest let vede kurzy vaření vietnamské kuchyně a organizuje food tour po největší vietnamské tržnici Sapa. Na kurzu vás provede tradiční vietnamskou kuchyní a dozvíte se spoustu zajímavých informací o asijských surovinách a Vietnamu.

Lukáš Neckář

Lukáš Neckář

Lukáš má 20ti letou praxi jako kuchař a později šéfkuchař. Pracoval v malých bistrech i 5* hotelech. Je majitelem firmy specializující se na sushi. Má bohaté zkušenosti s kurzy vaření a miluje asijskou kuchyni.

Valijah (Klásová) Rashidová

Valijah (Klásová) Rashidová

Valijah se specializuje na indicko-pákistánskou kuchyni, ke které ji přivedl pákistánský partner. Ten se navíc živí dovozem potravin a zásobováním indických restaurací, takže u nich doma bylo kari "na talíři" prostě pořád. Valijah si oblíbila indickou kuchyni natolik, že se rozhodla opustit úspěšnou kariéru v zahraničním korporátu a v r. 2011 otevřela e-shop specializovaný na indicko-pákistánskou kuchyni. Na stejné téma také píše blog a je autorkou dvou úspěšných beletrických kuchařek.

osé Miranda

José Miranda

José je charismatický mexický šéfkuchař, který získal kuchařský certifikát FSE IAL v Itálii. Specializuje se na mexickou, italskou a francouzskou kuchyni, u nichž ho baví je hravým způsobem vzájemně kombinovat za použití různých technik přípravy. Od r. 2005 žije v ČR. Jeho kurzy vaření vás nadchnou svojí škálou nových chutí. Hovoří česky, španělsky, italsky a anglicky.

Lukáš Jeništa

Lukáš Jeništa

Lukáš pracuje jako šéfkuchař v nadnárodní společnosti a mezi jeho oblíbené patří středomořská kuchyně. V r. 2015 působil na GCHP - USA Fall Tour jako Global Chef za ČR. Baví ho práce s lidmi a mnohaleté vedení kurzů vaření je jeho koníčkem.

Marco Giampaoli

Marco Giampaoli

Marco momentálně pracuje jako sous chef v restauraci Aromi v Praze. Zkušenosti sbíral na stážích v Itálii v michelinských restauracích v regionech Alto Adige, Piemontu a Římě. Pracoval také v hotelu Alcron pod vedením Romana Pauluse či v restauraci Winefood, kde působil jako šéfkuchař. Jak mu to časové možnosti dovolují, snaží se trávit část roku v Itálii, kde žije jeho rodina. Díky tomu může stále objevovat opravdovou italskou kuchyni a které se jako kuchař intenzivně věnuje.

Pavel Švestka

Pavel Švestka

Po absolvování SOŠ odešel na zkušenou do světa, konkrétně do londýnských restaurací Skylon a Story či michelinské Seven Park Place. Pavel je mladý talentovaný kuchař, který se v současné době zaměřuje na moderní českou kuchyni. V r. 2014 se stal absolutním vítězem v disciplíně uměleckého vyřezávání z ovoce.

Jan Hajný

Jan Hajný

Honza je odborníkem v oblasti kuchařské artistiky. Specializuje se na slavnostní tabule, dekorativní vyřezávání do ovoce a zeleniny, sushi a food styling v oblasti reklamy. Na poli gastronomie působí více jak 20 let, kde se mu podařilo získat mnoho ocenění. Za největší úspěch považuje zlatou medaili z kuchařské světové olympiády. S kurzy vaření pro veřejnost má bohaté zkušenosti.

Martin Legeza

Martin Legeza

Martin je mladý nadšený food blogger, co zkouší stále nové a nové recepty, protože vaření je pro něj něco, s čím se dá donekonečna experimentovat. Vařit začal už v 10ti letech. V 18ti vydal svoji první kuchařku o české kuchyni. Věnuje se také svému blogu https://www.theboywhocooks.com, takže kromě vaření je jeho koníčkem i psaní. S Martinem se můžete osobně potkat na některém ze sobotních workshopů "Vaříme s Martinem" určeného všem dospívajícím foodies.


 

Tomáš Levý

Tomáš Levý

Rozhodoval se mezi kariérou profesionálního sportovce a kuchaře. Zvolil druhou možnost a udělal dobře. Tomáš patří mezi legendy české kuchyně - stál u zrodu restaurace La Degustation, pracoval ve vyhlášených restauracích jako Kampapark a Cafe Fara. Svoji práci miluje a nebojí se výzev. Vaření je jeho život.


 

 


Hledáme stejně zapálené kuchaře...

Dej nám o sobě vědět

Zpět do obchodu

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení