Úvod  » o nás  » náš tým

Náš tým

Petr Beneš

Zakladatel a majitel projektu Gourmet Factory


Petr je člověk, díky kterému vznikla možnost celý projekt zrealizovat. Jako majitel společnosti Beneš nábytek s.r.o., poskytl Gourmet Factory za přispění partnerů nejen prostory ale i technické vybavení celé školy. Petra můžete na kurzech potkat jako vrchního ochutnávače.

Jan Mrkvička

organizace kurzů


Honza má na starost organizaci kurzů. Neváhejte se na něj obrátit s jakýmikoli dotazy.

Martin Svatek

Šéfkuchař a lektor


Martin Svatek pracuje jako šéfkuchař v hotelu Nautilus v Táboře. Díky úspěchům na poli kuchařských soutěží se stal členem Národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky a je držitelem mnoha zlatých, stříbrných i bronzových medailí z celého světa. Vydal vlastní kuchařku s názvem “Česká kuchyně, lehká a elegantní“.



více o mně

Pavel Minář

Šéfkuchař a lektor


Pavel Minář se narodil v roce 1978 Vyučil se v Táboře kuchařem a pokračoval ve studiu ukončené maturitou v roce 1998. Pak nastoupil na svá první pracovní místa do restaurací v Taboře. Osudové setkání bylo pro Pavla spolupráce s tehdejším šéfkuchařem hotelu Dvořák s Martinem Svatkem r. 2005. Tato čtyřletá dráha spolupráce Pavla nasměrovala k dalším profesním krokům. Od roku 2009 Pavel věnuje provozu vlastní restaurace a stal se členem NT AKC ČR. Ke svým bohatým aktivitám přidal i poradenství (od roku 2013) v oblasti gastronomie.

více o mně

Petr Hajný

Šéfkuchař a lektor


Petr Hajný působil v celé řadě vyhlášených restaurací jako je Zlatá Praha, Flambée, jako šéfkuchař v restauraci U Závoje či v restauracích Piano Nobile a Terra v pražské Ville Richter, Chagall’s a v Českých Budějovicích v restauraci a minipivovaru Krajinská 27. V současné době je šéfkuchařem restaurace Park Hotelu Popovičky.

více o mně

Michal Hromas

Šéfkuchař a lektor


Díky tomu, že dědeček a maminka kuchaře Michala "Hugo" Hromase pracovali na indické ambasádě, měl od dětství značně odlišné představy o tom co je to normální jídlo. Posedlost jídlem zdědil po otci.
Od roku 2000 pracoval jako kuchař v několika restauracích, Hotel Hoffmann v Kladně, Česká správa letišť, vařil v Domě vína U Závoje a v Plzeňské restauraci Obecního domu v Praze.
V roce 2007 odjíždí se štábem Václava Marhoula na tuniskou Saharu, na natáčení filmu Tobruk jako kuchař. Po návratu zahajuje kurzy vaření levantské a judeo arabské kuchyně.
Navštívil pracovně Řecko, Tunis, Itálii, Španělsko, Izrael a Velkou Británii. V Itálii také získal svůj pšeničná kvas „Gaia“ od mistra kvasové pizzy Simone Padoana z iTigli.

více o mně

Pavel Drdel

Šéfkuchař a lektor


Profesionální kuchařině se věnuje 24 let. Pracoval v zahraničí - Německo, Itálie. Oblíbené suroviny - zelenina, ryby, mořské plody. V roce 2014 se umístil mezi 100 nejlepší kuchaře ČR. Pravidelně pořádá degustační večery na jihu Čech. Nyní pracuje v Kozlovně u Plechandy v Písku
externě pracuje pro neziskovou organizaci / kurzy vaření v dětských domovech /, je amatérským fotografem.


více o mně

Blanka Lenghardtová

cukrářka


Blanka se cukrařině věnuje bezmála 15 let. Působila jako cukrářka v předních Táborských hotelech Nautilus a Orea Dvořák a dosáhla úspěchů na soutěžích Gastro Hradec Mistrovství ČR. Spolupracuje s několika restauracemi v Jihočeském kraji. Vlastní rodinné cukrářství, kde se věnuje zakázkové výrobě originálních svatebních dortů, 2D/3D dortů a zaměřuje se na poctivé modernější svatební cukroví, sladký catering a bezlepkové sladkosti. V roce 2015 založila s manželem novodobou regionální biscuiterii ve Zhoři u Tábora.


KONTAKTNÍ INFORMACE:

GOURMET FACTORY
Otavská 1453 | 370 11 České Budějovice
telefon: +420 776 115 177
email: info@gourmetfactory.cz



NAJDEŠ NÁS NA FACEBOOKU    

© 2017 | Gourmet Factory